echografie

bevallen

kraambedbegeleiding van verloskundigenpraktijk ’t Bolleke

Hoera, de klus van het bevallen is geklaard. Nu breekt de tijd aan om samen met je partner van je kindje te genieten. Er komt veel op een gezin af in de eerste week na de geboorte. Om deze eerste week na de bevalling voor het hele gezin zo prettig mogelijk te laten verlopen, leggen wij regelmatig huisbezoeken af. Zo kunnen we enkele controles bij jou en je baby uitvoeren tijdens de kraamtijd.

Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor jullie vragen, ondersteuning bij de borstvoeding en het jong ouderschap. Daarom staan we ook in deze periode staan wij 24 uur per dag klaar voor jullie. De kraamverzorgster – die jullie dagelijks bijstaat – maakt jullie wegwijs in de omgang met je baby en zij bespreekt haar bevindingen met ons. Zo draagt iedereen een steentje bij aan een goede start.

kraamtijdbegeleiding na ziekenhuisbevalling

Ook als je in het ziekenhuis onder controle bent of als je uiteindelijk bij een gynaecoloog in het ziekenhuis moet bevallen, geldt dat wij de nazorg tijdens je kraamtijd begeleiden. Je kunt je hiervoor al tijdens de zwangerschap aanmelden. Er is altijd een plekje voor je vrij tijdens de kraamtijd! De zorg voor je kindje wordt na het afsluiten van de kraamtijd overgedragen aan het consultatiebureau en voor de moeder naar de huisarts. Je komt ongeveer 6 weken na de bevalling voor een afsluitende controle naar onze praktijk.